Súťaž – Zimnou lyžovačkou na letnú turistiku

#všeobecné 21.4.2016

Ortuť na teplomeroch stúpa, čo značí, že zimné lyžovačky naozaj skončili. Niektorí si zasnežené hory užili viac, iní menej. V každom prípade, teplé dni  treba privítať „vo veľkom“, najlepšie nejakým dobrým výletom. Či sa rozhodnete pre aktívnu turistiku alebo wellness, necháme na vás. Každý „trip“ je však príjemnejší so 100-eurovým vreckovým na ubytovanie. Stačí, ak nám pošlete fotografiu zo svojej zimnej lyžovačky, sánkovačky, či iného vami vybraného zážitku. Tri najoriginálnejšie odmeníme  poukazom v hodnote 100 eur na ubytovanie podľa vlastného výberu. Súťažné zábery posielajte na e-mailovú adresu sutaz@poistenie.sk alebo do správy na facebooku, do 5. mája 2016. Následne budú uverejnené na facebookovskej stránke poistenie.sk, kde o víťazoch rozhodnú fanúšikovia svojimi hlasmi. Súťaž trvá do 19. mája 2016 a mená výhercov budú uverejnené na facebooku. Ak nie ste fanúšikmi zimy a zimných športov, do súťaže sa môžete zapojiť tiež. Dvoch hlasujúcich totiž odmeníme takisto poukazom na ubytovanie podľa vlastného výberu, v hodnote 100 eur.

POZN.: Trvanie súťaže je predĺžené. Svoje fotografie môžete posielať do 22. mája na e-mailovú adresu, prípadne na facebook. Hlasovanie bude trvať od 23. do 31. mája. mená výhercov budú vyhlásené 1.6.2016.

Súťaž bola ukončená 1.6.2016. Mená výhercov sú:

1. Veronika Rusnáková

2. Martina Timčáková

3. Beáta Kriváňov

Z hlasujúcich vyhrávajú:

1.) Igor Giba

2.) Ivana Konečná

Všetým zúčastnením ďakuejeme a víťazom srdečne blahoželáme.

 

 

Foto: Filip Petrík

 

Ľubomíra Ivanková, autor článku
Ľubomíra Ivanková

Autorka je študentkou masmediálnych štúdií na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Venuje sa písaniu článkov rôzneho druhu pre portál poistenie.sk, a aj pre iné portály, blogy či periodiká.

Zobraziť články >